Välkommen till Sleipner Norrbotten!


Vi i Sleipner Norrbotten håller till i natursköna Norrbotten, med basen på Bodentravet. Vi har ingen egen lokal till förfogande i dagsläget, men vid årsmöten brukar vi hålla till i Gustafs loge på Bodentravet. Vi har även ett engagemang i den ideella travföreningen Vitsandstravet i Piteå. Där vi sponsrar banan och dess tvååringsserie. I framtiden har vi även förhoppningar att arbeta mer med Kalix travklubb.

Stående medlemsaktiviteter:

- Varje år (undantaget pandemiåren) har Sleipner Norrbotten genomfört unghästvisningar på höstkanten där vi prisar våra framtida stjärnor. Något som brukar vara väldigt uppskattat av våra medlemmar. Under pandemiåren har tyvärr denna härliga tillställning varit inställd, som mycket annat, vilket har märkts hos våra medlemmar. Vi har haft en stor efterfrågan efter när vi kommer att kunna genomföra nästa unghästvisning. I år hoppas vi att restriktionerna ska släppa och pandemin lugna sig så att vi åter får bjuda upp till en härlig dag i höstsolen, med kaffekoppen i handen och fina unghästar att vila ögonen på.

- Vi anordnar även en Sleipner dag varje år, samt att vi sponsrar minst ett ponnylopp per år och vitsandstravets tvååringsserie. Vidare har vi även en egen poängserie där alla kallblod som startar på Bodentravet samlar poäng, oavsett bantillhörighet. Den Häst som samlat mest poäng under året tillhandahåller vi en komplett travsele till. 

Om oss som lokalavdelning: 

Våran förening har ett väldigt stort upptagningsområde då vi representerar en hel region med Piteå i söder och Kiruna i Norr. Här har vi tillgång till två ideella travbanor lokaliserade i Piteå på Vitsandstravet, och i Kalix via Kalix Travklubb. Utöver det har vi Bodentravets utomordentliga anläggning till vårt förfogande. I Styrelsen har vi en bred spridning på både bakgrund, men även ålder. Vilket vi hoppas kommer att gynna lokalavdelningens framtid. Med nytt blod i föreningen hoppas vi att vi ska kunna komma med nya idéer på hur vi ska ta kallblodssporten framåt. Vi letar ständigt nya vägar att gå, och personer som vill vara med på resan! Känner du att du har bra idéer, brinner för kallblod och kan tänka dig att engagera dig i föreningen? Hör av dig till vår sekreterare Linnéa Larsson.

Kolla gärna in våra aktiviteter och nyheter på våran facebooksida. Här skriver vi både påminnelser om tävlingsanmälningar, gratulationer till prestationer som våra aktiva gjort och aktuell ställning i Årets häst-serien: https://www.facebook.com/SleipnerNorrbotten

 

Styrelse:

Ordförande

Lars Holmgren
Storgatan 57 C, 97231 Luleå
Telefon 070-2682280
lars.holmgren@besttransport.se

Sekreterare

Linnéa Larsson
070-6198584
evalinnealarsson@yahoo.se

Kassör

Kajsa Grahn

Ledamöter

Annalena Lindqvist
 
Peter Utter
070-3148611
Peter.utter@lulea.se
 
Susanne Luthström
070-3923222
susanneluthstrom@hotmail.com
 

Suppleant:

 
Per Lindkvist
 
Mikael Lindgren
 

Ungdomsrepresentant

Eimi Tallgren
070-8669929
eimitallgren@hotmail.com
 
 
Valberedning: Tord Degerman och Lennart Hallberg
Revisor: Marianne Marklund och Ralf Johansson
 
Sidan uppdaterad juni 2023.
 


webb@sleipner.org