Bli medlem i Sleipner!

Travar ditt hjärta lite extra för kallblod? Det gör våra också!


Sedan 1974 har vi arbetat för att sprida information om kallblodstravaren, samt att främja både aveln och tävlingsmöjligheterna. Vi jobbar även hårt med ungdomsatsningar för både två- och fyrbenta, det är där sportens framtid ligger. Utbildning är en viktig del till framgång och därför är vi med och kan ge dig stöd hela distansen från avelsinspiration till vinnarcirkeln.

Som medlem i Travklubben Sleipner hamnar du i gott sällskap, vi är drygt 2.000 medlemmar fördelade på 14 lokalavdelningar med ett och samma mål; att ge kallblodstravaren bästa möjliga förutsättningar.

Förutom medlemskap i en aktiv förening får du även vår medlemstidning Kallblodstravaren hem i brevlådan 2 gånger per år och du kan alltid läsa aktuella nyheter och reportage här på hemsidan under den digitala tidningen.

Hur gör jag?

Medlem sedan föregående år?

  • Invänta inbetalningsavi från din lokalavdelning och använd OCR-nummret på denna, det underlättar vår administration. Är du osäker om du är medlem? Vänd dig till din lokalavdelning eller skicka ett mail till medlem@sleipner.org.

Ny medlem?

  • Betala medlemsavgiften via Bankgiro 894-1429 eller Swish 123 087 95 77
  • Skriv i meddelanderutan: Namn, Mailadress, Adress, Lokalavdelning, Telefonnummer.
    Fick inte all text plats i meddelandefältet? Skicka ett mail till medlem@sleipner.org.
  • KLART! Ditt medlemskap registreras så snart vi mottagit din betalning. Vi skickar ingen bekräftelse till nya medlemmar på rutin, men bekräftar via mail om ni skickar in kompletterande uppgifter.

 

MEDLEMSKAP 250:-

FAMILJEMEDLEMSKAP 350:-
För 350 kr blir hela familjen som bor på samma adress medlemmar.
Glöm inte att ange namn på alla som ska vara medlemmar när du betalar in avgiften.

MEDLEMSKAP om du bor i annat land 350:-

Har du frågor som rör medlemskap? Skicka ett mail till medlem@sleipner.org.

Välkommen till klubben!


webb@sleipner.org